PRIJZEN

 

Loterij hoofdprijs:

Huis Noordijs 1, Harlingen taxatie waarde boven de 200.000,- v.o.n.

 

MEER INFO

2de prijs:

Hyundai i10 5-deurs i-Drive

Belangrijkste uitrusting:
• Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar
• Bumpers in carrosseriekleur
• Getint glas
• Centrale deurvergrendeling
• Stuurwiel, in hoogte verstelbaar
• 6 airbags (voor, zij, gordijn)
• Bandenspanningcontrolesysteem (TPMS)
• ISOFIX-bevestigingspunten
• 5 jaar fabrieksgarantie

 

3de en 4de prijzen:

Met een tegoedbon ter waarde van 1000 € kunt u een nieuwe fiets uitzoeken bij Rinia Fietsenwinkel op de Grote Bredeplaats 16 in Harlingen of bij Rijwielhandel Jelle Dijkstra aan de Schritsen 1 in Harlingen. De tegoedbonnen mogen ook besteed worden als eerste aankoopbedrag voor een duurdere fiets of voor bijvoorbeeld twee goedkopere kinderfietsen. In overleg met de eigenaren van de fietsenwinkels is alles te bespreken. Hadden de mannen van Willem Barentsz maar een paar fietsen gehad toen ze na die verschrikkelijke ijswinter in Nederland aankwamen en via Delft, Den Haag en Haarlem naar Amsterdam moesten lopen.

 

 

Overige 26 prijzen:

Bij de Chinese restaurants in Harlingen; Xin Hua op de Grote Bredeplaats 2 en de Chinese Muur aan de Voorstraat 22, kunnen 4 winnaars een uitgebreide Chinese rijsttafel voor 17 personen winnen. Het waren tenslotte 17 moedige zeelieden die met het schip van Willem Barentsz in 1596 het ruime sop kozen in de hoop China te bereiken. Toen lukte het die 17 mensen niet, in 2018 gaat het de gelukkige winnaars van deze prijzen wel lukken!

Bij leeratelier de Groot, Voorstraat 72 in Harlingen liggen 5 heerlijk warme schapenvachten klaar voor 5 winnaars. De mannen van Willem Barentsz moesten eerst gevechten leveren op leven en dood met reusachtige ijsberen, om aan warme vachten te komen waarmee ze zich konden beschermen tegen de de ijzige kou van de Noordpool.

Elk van de 5 tegoedbonnen van Bootjesverhuur Ouweseun, Jacob Backerstraat 39 in Harlingen, geeft u een hele dag de beschikking over een grote sloep waarmee u een toer door Harlingen en omstreken kunt maken. De grote sloepen van Piet bieden plaats aan 12 mensen en dat is niet toevallig gekozen. Het waren tenslotte 12 mannen die uit Nova Zembla terug keerden in Nederland. Een deel van hun terugtocht legden ze af in twee sloepen.

De 8 jaarkaarten voor gemeentemuseum het Hannemahuis op de Voorstraat 56 in Harlingen geven recht op een jaar gratis toegang tot dit unieke museum dat de bezoeker een brede kijk geeft op de Harlinger (maritieme) geschiedenis en cultuur. U zult bij een bezoek aan dit museum regelmatig herinnerd worden aan grote namen uit de zeevaart. Willem Barentsz zal daarbij zeker niet ontbreken.

De 4 tegoedbonnen van ambachtelijke slagerij Marten van der Zee op de Lanen 82 en keurslager Zijlstra op de Voorstraat 27 in Harlingen, geven elk recht op een barbecue pakket voor 17 personen. Die mannen van Willem Barentsz moesten het doen met lappen taai beren vlees, geep, eieren, poolvossenbiefstuk of een toevallige vogel. De barbecue pakketten die u kunt winnen zijn uitgekiend van samenstelling en bestemd voor de echte lekkerbekken

 

Met medewerking van: Harlinger ondernemers en anderen