LOTERIJ

Voor slechts €96 per lot maakt u kans op een huis aan het Noordijs in Harlingen of een nieuwe auto, een Hyundai 10 of een van de twee spiksplinternieuwe fietsen of een van de vele andere bijzondere prijzen. Maximaal worden er 9999 loten verkocht, bij 8000 verkochte loten gaat de loterij definitief door en zal de trekking op 15 November 2018 plaatsvinden onder toezicht van notaris mr. H.J. Hettema.

De loterij is op 19 mei 2018 tussen 17.00 en 19.00 uur van start gegaan in de Rommelhaven van Harlingen. Piet Paulusma, onze weerman uit Harlingen, is de trotse eigenaar van het eerste lot. Wat valt er allemaal te winnen? Een huis, een auto, twee fietsen, Chinese maaltijden, BBQ pakketten, warme schaapsvachten tegen ijzige kou, jaarkaarten voor het museum het Hannema-huis…

De prijs per lot is € 96, omdat „ijzige” mannen in 1596 vertrokken. Het te verloten huis staat aan het Noordijs, Barentsz liep vast in het Noordelijke ijs. De prijs voor de Chinese maaltijd is voor 17 personen, natuurlijk Barentsz vertrok met 17 personen naar China.

Geïnteresseerd? De winkans is hoog! Ieder lot heeft evenveel kans, daarvoor zorgt notaris mr. H.J. Hettema voor van notariskantoor Jelsma Koelma uit Harlingen.
Klik door naar bestel een lot

Vergunning voor de loterij is verleend door de Kansspelautoriteit, nummer 12622, afgegeven op 15 mei 2018.
Kijk voor de spelregels op de pagina spelregels.